Practica recentă în materia conflictelor de muncă

Soluţii ale CJUE, CEDO, ICCJ, CCR
COST
549.00 lei 420.00 lei

VORBITORI

Start

08/02/2017 - 9:00

SE TERMINĂ

08/02/2017 - 17:30

ADRESA

Bucureşti, Education Point, Str. Mendeleev nr. 7-15   VEZI HARTA

SSoluţii ale CJUE, CEDO, ICCJ, CCR şi a altor instanţe naţionale. Noutăţi legislative

Ştim că, pentru dumneavoastră, specialiştii care lucraţi în domeniul resurselor umane, este foarte important să fiţi în permanenţă informaţi asupra modificărilor/noutăţilor legislative, astfel încât, consultanţa pe care o acordaţi angajatorului pentru care lucraţi, să fie una corectă.

Mai ştim că, una dintre resursele de informare importante pentru dumneavoastră, este practica instanţelor de judecată. Cu alte cuvinte, atunci când între angajator şi salariatul sau intervine un litigiu, iar părţile nu se înţeleg pe cale amiabilă legat de un anumit aspect al relaţiilor de muncă, se prezintă în instanţă. Dumneavoastră trebuie cunoasteţi soluţiile instanţelor de judecată (naţionale sau internaţionale) pentru litigii similare cu cele care vă interesează.

Iniţiat la cererea participanţilor la Atelierele Indaco de Resurse Umane/Legislaţie, seminarul „Practica recentă în materia conflictelor de muncă. Soluţii ale CJUE, CEDO, ICCJ, CCR şi a altor instanţe naţionale. Noutăţi legislative” reprezintă soluţia propusă de noi pentru o informare corectă pe aceasta temă.

În cadrul seminarului vi se vor prezenta aspecte importante şi relevante din practica instanţelor de judecată în materia relaţiilor/conflictelor de muncă din ultimele 12 luni:

hotărârile instanței supreme (ÎCCJ) legate de rezolvarea unor chestiuni de drept sau a unor recursuri în interesul legii și implicațiile hotărârilor respective;
hotărârile cele mai importante ale judecătorilor constituționali (CCR) legate de rezolvarea unor excepții de neconstituționalitate referitor la anumite dispoziții legale (Codul muncii și nu numai) și implicațiile hotărârilor respective;
hotărârile relevante ale celorlalte instanțe naționale legate de relațiile de munca;
anumite hotărâri ale judecătorilor europeni (CJUE sau CEDO) ce au aplicabilitate directă în practica instanțelor românești.

De asemenea, în cadrul seminarului vom iniţia discuții libere pe tema celor mai interesante hotărâri ale instanței supreme, ale CCR, ale CJUE, ale CEDO sau ale celorlalte instanțe naționale (mai sus prezentate).
Legat de noutățile legislative, vă vom prezenta modificările/noutățile legislative din ultimele 12 luni, în materia relațiilor/conflictelor de muncă, fie că acestea se regăsesc în Codul muncii, Legea 62/2011 sau în alte acte normative ce au legătură directă cu relațiile de muncă.

Iată câteva dintre beneficiile pe care le veţi obţine prin participarea la acest seminar:

– În cadrul seminarului veţi cunoaște/aprofunda modificarile/noutăţile legislative din ultimele 12 luni, în materia relaţiilor/conflictelor de muncă;
– Veţi accesa o bogată cazuistică referitoare la tematica seminarului: hotărâri ale CJUE, CEDO, ICCJ, CCR şi a altor instanţe naţionale.
– Veţi primi acces la cel mai modern şi apreciat sistem de documentare legislativă, Lege5, pentru ca munca dumneavoastră de informare să fie uşoară şi rapidă.
– În cadrul seminarului veţi găsi răspunsuri la toate întrebările punctuale legate de noutăţile legislative şi practica recentă în domeniul relaţiilor de muncă.
– Veţi fi în măsură ca, pe viitor, mai bine informați, să aplicaţi corect recentele dispoziţii legale în domeniul resurselor umane şi să interpretaţi corect practica instanţelor judecătoreşti.

Cui se adresează acest seminar?

•Seminarul este astfel conceput încât se adresează celor care activează în domeniu (referent resurselor umane, inspector resurse umane, manageri resurse umane, consilieri juridici, etc.).
•De asemenea, seminarul se adresează și celor care doresc să lucreze pe viitor în domeniul resurselor umane și care au nevoie de informații clare și corecte referitoare la relaţiile de muncă.

Investiţia dvs.: 549 lei

Ofertă specială: 420 lei
Discount-uri: 10% pentru 2-4 participanţi de la aceeaşi companie; 15% pentru cel puţin 5 participanţi de la aceeaşi companie.
-preţurile includ TVA.
Participarea la seminar vă asigură un discount de 10% la preţul următoarelor ateliere de „Resurse Umane” şi „Legislaţia Muncii”.

Costul de participare cuprinde:
-mapa de lucru;
-coffee breaks;
-diploma de participare la eveniment emisă de organizator.

Adresează o întrebare:

Bazându-ne pe experienţa ediţiilor precedente, vă oferim posibilitatea de a adresa întrebări în prealabil. Întrebările cele mai interesante vor fi selectate de trainer, care va oferi răspuns acestora în cadrul seminarului. Data-limită până la care puteţi trimite întrebările dumneavoastră este 01 februarie a.c., la adresa de e-mail seminarii@indaco.ro.

Progamul seminarului este următorul:

09.00 – 09.15 Welcome Coffee
09.15 – 11.00 Sesiune I Dezbateri (1 ora si 45 minute)
11.00 – 11.15 Coffee Break
11.15 – 12.45 Sesiune II Dezbateri (1 ora si 30 minute)
12.45 – 13.30 Lunch Break
13.30 – 15.15 Sesiune III Dezbateri (1 ora si 45 minute)
15.15 – 15.30 Coffee Break
15.30 – 17.30 Sesiune IV Dezbateri. Concluzii finale (2 ore)

madalina moceanu

Despre trainer:

Mădălina Moceanu este trainer (Formator acreditat) cu o experiență de 8 ani în cadrul diferitelor cursuri de formare profesională, inclusiv în domeniul resurselor umane (inspector resurse umane), fiind de altfel Inspector de Resurse Umane acreditat; este în același timp autoarea suporturilor de curs aferente în concordanță cu nevoile identificate, participând totodată la evaluarea și raportarea post-instruire -Institutul Irecson; Extreme Training.

Contactați-ne pentru mai multe detalii

Telefon

0758.070.577

Email

seminarii@indaco.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *