Măsurile asiguratorii în procesul penal

INPPA: 3 puncte de pregătire profesională continuă
COST
60.00 lei

Start

17/11/2016 - 17:00

SE TERMINĂ

ADRESA

Bucureşti, Splaiul Independenței nr. 5, Palatul de Justiţie   VEZI HARTA

DDezbatere – atelier organizată de Institutul Național pentru Pregătirea şi Perfecționarea Avocaţilor – INPPA – la sediul UNBR la care sunt invitati  avocații din barourile de pe raza Curții de Apel Bucureşti şi a Curților de Apel învecinate.

Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petruț Ciobanu – lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, Vicepreședinte U.N.B.R. Invitat: doamna asistent universitar doctor Andra-Roxana Trandafir – Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti.

Astfel cum a fost inițiat proiectul, în cadrul susținerii temelor de formare profesională continuă, dezbaterile vor avea caracter interactiv, fiind invitați şi reprezentanți ai altor profesii juridice/judiciare (magistrați, executori judecătoreşti, notari publici, practicieni în insolvență).

Dezbaterile vor avea loc în sala Comisiei Permanente a UNBR şi a Comisiei Centrale de Disciplina (sala E 24) de la etajul 1 al Palatului de Justiţie (localizată deasupra garderobei).
Accesul se face pe la intrarea principală a Palatului de Justiție, iar participanții se vor identifica la intrare cu cardul de avocat.

Pentru participarea la oricare din temele de dezbatere, se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Contactați-ne pentru mai multe detalii

Telefon

0758.070.577

Email

seminarii@indaco.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *