Despre Noi

Indaco Systems este recunoscută pe piaţa software din România ca find principalul furnizor de produse şi servicii software pentru informare legislativă.Organizăm programe de informare de tip Conferinţă, Seminar sau Curs, prin care ne propunem să vă oferim oportunitatea unei pregătiri şi specializări profesionale continue. În acest scop am identificat parteneri recunoscuţi pe piaţa de profil, care ne vor ajuta să vă oferim experienţe deosebite.

Compania noastră are o vastă experienţă în dezvoltarea de sisteme informaţionale complexe, dezvoltând de-a lungul timpului proiecte majore pentru instituţii guvernamentale şi companii.

Brandul de succes al companiei este linia de produse şi servicii de documentare legislativă – Indaco Lege, însă portofoliul de produse dedicate este mult mai amplu: software dedicat managementului activităţilor din birourile notariale, aplicaţii de facturare, soluţii pentru managementul parcurilor auto, software de registratură etc.

Încă din 2008, am decis să organizăm pentru clienţii noştri – peste 30.000 de utilizatori de soluţii software – seminarii, cursuri şi conferinţe în domeniile:

 • Fiscalitate;
 • Contabilitate;
 • Achiziţii publice;
 • Audit intern;
 • Audit financiar;
 • Implementare proiecte finanţate din fonduri europene;
 • Legislaţia muncii;
 • Noutăţi legislative: Codul civil;
 • Noutăţi legislative: Codul penal;
 • Noutăîi legislative: Legea insolvenţei.

Prin programele de informare de tip Conferinţă, Seminar, Cursuri închise sau deschise, ne propunem să oferim participanţilor oportunitatea de a dobândi cunostinţe şi abilitati necesare în interpretarea şi aplicarea corectă a prevederilor legale în folosul organizaţiilor din care fac parte, dar şi oportunitatea unei pregătiri şi specializări profesionale continue.

În acest scop am identificat parteneri capabili să ne susţină în realizarea de experienţe deosebite pentru clienţii noştri.

Cursuri specializate:

Indaco Systems realizează şi livrează la cerere programe de pregătire personalizate, conform cu cerinţele dvs. specifice.

Beneficiile unui curs personalizat:

-alegeţi perioada şi locul de desfăşurare;

-personalizăm tematica de curs pentru a răspunde cerinţelor dvs. de informare şi pregătire;

-acordăm consultanţă specifică prin intermediul specialiştilor pe care îi punem la dispoziţia dvs.;

-plătiţi mai puţin pentru instruirea unei echipe întregi decât dacă aţi opta pentru participarea individuală seminarii/cursuri deschise.

Newsletter
Comentarii recente
  Categorii
  Ultimele postări